Monteren tijdelijke voorzieningen

Monteren tijdelijke voorzieningen

Wij monteren tijdelijke voorzieningen in heel Nederland

Voorbereiding

De ecoloog geeft aan welke tijdelijke voorzieningen waar gerealiseerd moeten worden. Ook kunnen onze projectmanagers vaak kosteloos een kastenplan voor u opstellen. Wij zorgen direct voor een offerte. Bij akkoord worden de posities ingevoerd in onze uitvoeringsapp ingevoerd. Wij doen een voorstel met een datum voor montage. De opdrachtgever kan vervolgens de bewoners op de hoogte stellen van de werkzaamheden

Montage

Wij monteren de voorzieningen in heel Nederland. Door onze grote voorraad aan tijdelijke voorzieningen. Eigen autohoogwerker en grote flexibele schil kunnen we altijd snel schakelen. We gaan geen uitdaging uit de weg. Ook grote aantallen voorzieningen monteren op korte termijn. Wij pakken dit graag op voor u!

ICT

Uitvoeringsapp met rapportage

De werkzaamheden worden in de voorbereiding ingevoerd in de uitvoeringsapp. Uitgevoerde werkzaamheden worden hierin  met foto vastgelegd. Bij oplevering van de werkzaamheden delen we een link of pdfbestand. Deze gegevens kunnen weer als input door de ecoloog gebruikt worden voor het ecologisch logboek. Of als bewijs naar het bevoegde gezag om correcte uitvoering van de werkzaamheden aan te tonen.

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit