Experts in natuurinclusief (ver)bouwen

Onze filosofie

Natuurinclusief bouwen een succes maken

Onze passie

Met grote passie werken we bij Unitura dagelijks aan onze droom; het helpen bij de grote verbouwing van Nederland, zodat het natuurinclusief (ver)bouwen een succes wordt. Dit doen we door het inzetten van onze kennis en expertise vanuit ecologie, architectuur, bouw en IT.

Onze visie

We hebben een sterke visie op natuurinclusief bouwen en renoveren. Wij willen met onze expertise een bijdrage leveren aan de grote bouw- en verduurzamingsopgave die voor ons ligt. Duurzame en comfortabele woningen en behoud van de natuur gaan in onze visie hand in hand samen. Mens en natuur vormen samen een eenheid. Uni = eenheid met natura = natuur. Unitura, Ruimte voor mens en natuur.

Werkwijze

We vinden het belangrijk om controle en regie te hebben over het totale proces. Ontwerpen, produceren, realiseren en monitoren. We werken dagelijks aan het behalen van de maximale ecologische kwaliteit. Dit doen we in nauwe samenwerking met alle betrokken stakeholders. Alleen door samen te werken maken we natuurinclusief bouwen tot de (nieuwe) standaard!

Team

Een team met passie voor natuurinclusiviteit

Met grote passie werken we bij Unitura dagelijks aan onze droom; het helpen bij de grote verbouwing van Nederland, zodat het natuurinclusief (ver)bouwen een succes wordt.

Femke Speksnijder

HR adviseur

Daniƫl Beldman

Administrateur

Wim Brinks

Medewerker productie

Hier heb ik de rust gekregen die ik zocht, ze staan voor mij klaar. Ze kijken naar de persoon zelf en zijn/haar talenten. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen in de werkplaats een kans. Dick

Dik Wessels

Voorman werkplaats

Kevin Hams

Medewerker ecologie

Sven Heyda

Medewerker projecten

Rick Kamperman

Voorman projecten

Henk Jansen

Manager commercieel en projecten

Sicco Jansen

Manager ecologie en productontwikkeling

Robert-Jan Beldman

Manager productie, processen en bouwkunde

Gerrit-Jan Jansen

ICT specialist

Lisa Kalkman

Medewerker verkoop en administratie

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit

Korte levertijd
Eigen fabriek
Maatwerk is mogelijk
Specialistisch advies