Climbers®

Het revolutionaire RVS-klimhulpsysteem om van elke stad een jungle te maken!

Climbers®

Elke stad een stedelijke jungle

Het Climbers® klimhulpsysteem is speciaal ontwikkeld om gebouwen en constructies te vergroenen met klimplanten. Het systeem biedt essentiële structurele ondersteuning en bevestiging voor klimplanten, waardoor ze veilig en stabiel kunnen groeien, ongeacht de hoogte of complexiteit van uw gevel.

Wat Climbers® uniek maakt, is de veelzijdigheid en flexibiliteit van het systeem. Met de Climbers® onderdelen kunnen alle typen gevels en constructies worden omgevormd tot klimconstructies voor klimplanten. Of het nu gaat om metselwerk of constructies waar spankabels noodzakelijk zijn.

Met Climbers® maken we van onze betonnen steden een jungle!

Voor iedere constructie

Onze productlijn Climbers

Het Climbers® klimhulpsysteem is een uniek RVS-systeem ontworpen om gebouwen en constructies op een robuuste manier te kunnen vergroenen. Binnen het systeem zijn verschillende producten vorm gegeven waarmee vrijwel elk geveltype voorzien kan worden van RVS-spankabels. Binnen het systeem komen de volgende producten voor: afstandhouders, spankabels, kruisklemmen, klimhulpen en verschillende types spanners. Zie voor meer details en montage mogelijkheden de Climbers®  technische catalogus.

Het Climbers® klimhulpsysteem is een uniek RVS-systeem ontworpen om gebouwen en constructies op een robuuste manier te kunnen vergroenen. Binnen het systeem zijn verschillende producten vorm gegeven waarmee vrijwel elk geveltype voorzien kan worden van RVS-spankabels. Binnen het systeem komen de volgende producten voor: afstandhouders, spankabels, kruisklemmen, klimhulpen en verschillende types spanners.

Door de flexibiliteit van Climbers® klimhulpsysteem kan met het systeem vrijwel type gebouw of constructie worden vergroend. Of het nu gaat om bestaande baksteengevels, constructies van beton of moderne gebouwen met glazen gevels. Vraag bij onze specialisten wat in uw situatie de beste oplossing is!

U kunt er voor kiezen om Unitura ook de montage te laten verzorgen. Bij de installatie van onze groene gevels werken we uitsluitend met ervaren professionals. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de technische aspecten en de juiste installatie methoden. Ze zullen uw groene gevel zorgvuldig en efficiënt installeren, met aandacht voor elk detail om een hoogwaardig resultaat te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw groene gevel wordt geïnstalleerd door vakmensen die streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Een full service pakket

Een eigen montageploeg

U kunt er voor kiezen om Unitura ook de montage te laten verzorgen. Bij de installatie van onze groene gevels werken we uitsluitend met ervaren professionals. Onze uitvoerende ploeg bestaat uit ervaren monteurs, technici en hoveniers die gezamenlijk werken om ervoor te zorgen dat het Climbers-systeem efficiënt en met de hoogste kwaliteit wordt geïnstalleerd. Ze hebben uitgebreide ervaring met werken op hoogtes en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken met de benodigde apparatuur. Unitura beschikt over verschillende eigen hoogwerkers. Als maatwerk noodzakelijk is kunnen aanpassingen gemaakt worden in onze eigen sociale werkplaats.

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies