Kastenplannen

Kastenplannen

De juiste producten voor ecologische meerwaarde

Meedenken

Met enige regelmaat vragen ecologische- adviesbureaus of wij de kastenplannen willen opstellen. Vanuit onze expertise in productontwikkeling, ecologische en bouwkundige kennis zijn wij de ideale partner om samen met u te sparren over de juiste voorzieningen voor u project. In veel gevallen kunnen wij deze plannen kosteloos of voor een klein bedrag voor u opstellen.

Uitvoering

Wanneer het om tijdelijke of permanente voorzieningen gaat dan kunnen wij deze leveren. Indien gewenst monteren wij deze ook voor u. Als het om maatwerk gaat, kunnen wij hiervoor een ontwerpvoorstel maken om vervolgens de voorzieningen voor u te produceren. Wij zorgen dat de juiste voorzieningen op de bouwplaats worden geleverd en stemmen de montagewijze met de aannemer af. Zo denken we graag met u mee in een oplossing.

ICT

Sensoren

Meten is weten. Samen met HSH techniek hebben we IoT-sensoren ontwikkeld. Hiermee kunnen wij onder andere het gebruik van voorzieningen, de luchtvochtigheid en de temperatuur meten. Het bevoegd gezag vraagt in sommige gevallen invulling te geven aan een monitoringsverplichting. Met de IoT-sensor kunt u dit op een laagdrempelige manier realiseren en toch waardevolle informatie verzamelen.

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit