Maatwerkvoorzieningen

Maatwerkvoorzieningen

Wij gaan voor optimale ecologische kwaliteit

Ontwerp

Wij maken in samenwerking met u een ontwerpvoorstel voor een maatwerkvoorziening. Deze is gebaseerd op de ecologische uitgangspunten en bouwkundige randvoorwaarden. Doordat wij zowel bouwkundige als ecologische expertise in huis hebben kunnen we altijd een passend voorstel maken en snel schakelen. Wanneer het gemaakte ontwerpvoorstel akkoord krijgt u een offerte voor het produceren en leveren van de voorziening(en).

Productie

Na opdracht starten wij de productie. In overleg met de opdrachtgever stemmen we een datum af voor levering. De voorzieningen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. De projectmanagers voeren continu kwaliteitsbewaking uit en kunnen wanneer nodig direct bijsturen. Of het nu gaat om het aanpassen van een inbouw-vleermuiskast of het realiseren van een complete vleermuistoren; wij staan voor alle uitdagingen open!

ICT

Sensoren

Meten is weten. Samen met HSH techniek hebben we IoT-sensoren ontwikkeld. Hiermee kunnen wij onder andere het gebruik van voorzieningen, de luchtvochtigheid en de temperatuur meten. Het bevoegd gezag vraagt in sommige gevallen invulling te geven aan een monitoringsverplichting. Met de IoT-sensor kunt u dit op een laagdrempelige manier realiseren en toch waardevolle informatie verzamelen.

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit