Insectenhotel Pro

Opzoek naar een groot insectenhotel voor uw bedrijf, gemeente of openbare ruimte? Kijk snel verder

Insectenhotel Pro van Unitura

Unitura staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf. Onze insectenhotels worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerd lokaal gekapt Douglas hout, waarbij we ons toewijden aan duurzame productiemethoden. Elk insectenhotel is met de hand gemaakt in een sociale werkplaats. Bij Unitura geloven we erin in dat duurzaamheidsproducten sociaal geproduceerde moeten zijn. Wilt u een klein of groot insectenhotel met specifieke kenmerken of personalisaties? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijfslogo en/of tekst toe te voegen aan het insectenhotel, waardoor het een gepersonaliseerd en onderscheidend element wordt.

Ons streven naar perfectie gaat hand in hand met onze inzet voor de natuur. Door duurzame materialen te gebruiken en lokale bronnen te benutten, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan het behoud van het milieu. Bij Unitura gaan esthetiek en verantwoordelijkheid hand in hand, wat resulteert in insectenhotels die niet alleen functioneel zijn maar ook een positieve impact hebben op de omgeving.

Kies voor het insectenhotel Pro van Unitura en investeer in een thuis voor belangrijke bestuivers én de waarden van uw bedrijf. Verkrijgbaar in verschillende maten. Meer weten? Klik op onderstaande button

Vanaf nu te bestellen

Vanaf nu te bestellen. Een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. Het insectenhotel komt in verschillende maten: Small, Medium, Large of Xtra Large.

Mileuvergoedingen overheid

Bij Unitura streven we niet alleen naar hoogwaardige insectenhotels, maar we moedigen ook milieubewuste investeringen aan. Als u een insectenhotel aanschaft bij Unitura, komt u in aanmerking voor milieuvergoedingen die door de overheid worden gestimuleerd. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen goed is voor de natuur, maar ook voor uw bedrijf, en daarom ondersteunen we u graag bij het benutten van belastingvoordelen voor milieubewuste investeringen.

Na aankoop van een insectenhotel bij Unitura, raden wij u aan om binnen 3 maanden de aankoop te melden bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Hiermee kunt u in aanmerking komen voor belastingvoordeel en milieuvergoedingen die de overheid beschikbaar stelt. Deze stimulansen erkennen en belonen niet alleen uw inzet voor duurzaamheid, maar dragen ook bij aan het creëren van een groenere en gezondere leefomgeving.

Wilt u als eerste dit product bestellen? Klik op onderstaande button en vraag een offerte aan

Geef de natuur een boost met ons Insectenhotel Pro, ontworpen om biodiversiteit te verhogen en een thuis te bieden aan een breed scala van insectensoorten. Met trots presenteren wij ons Insectenhotel Pro, een unieke habitat voor insecten.

Ons Insectenhotel Pro wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd lokaal gekapt duurzaam hout, waardoor we een beperkte impact hebben op het milieu. Kies voor ecologisch bewustzijn met het Insectenhotel Pro, gemaakt van duurzaam hout dat afkomstig is uit lokale bossen.

Elk Insectenhotel Pro is hand gemaakt in een Nederlandse sociale werkplaats. De hotels zijn een meesterwerk op zich, met liefde en vakmanschap  vervaardigd om een unieke toevoeging te zijn aan elke groene ruimte. Laat uw groene ruimte floreren met het ambachtelijk vervaardigde Insectenhotel Pro, waar elk detail met de hand is afgewerkt voor een ongeëvenaarde uitstraling.

Breng de natuur naar uw openbare ruimte, bedrijf of gemeente, waar het ook gevestigd is in Nederland, met onze landelijke bezorgservice van het Insectenhotel Pro. Van Groningen tot Maastricht, het Insectenhotel Pro is binnen handbereik dankzij onze snelle en betrouwbare levering door heel Nederland.

Investeer slim in natuurbehoud en geniet van fiscaal voordeel met het Insectenhotel Pro – een milieuvriendelijke keuze die ook gunstig is voor ondernemers. Ontdek de voordelen voor ondernemerschap met ons Insectenhotel Pro en profiteer van belastingvoordelen terwijl u bijdraagt aan een biodiverse leefomgeving.

Bijen hebben een belangrijke rol in de economie

Volgens de Nederlandsche Bank (DNB) en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) dragen bijen aanzienlijk bij aan onze economie, met een geschatte waarde van mogelijk miljarden. Het belang van bijen gaat verder dan alleen het bestuiven van voedselgewassen; het strekt zich uit tot vitale sectoren van onze economie.

Stelt u eens voor welke impact het uitsterven van bijen zou hebben. Bijen zijn niet alleen essentieel voor de biodiversiteit maar spelen ook een onmisbare rol in de voedselproductie en de algehele economische stabiliteit. Bij Unitura erkennen we de waarde van bijen en streven we ernaar om bewustzijn te creëren over de noodzaak om hun leefomgeving te behouden.

Collega aan het woord

“Insectenhotels zijn tegenwoordig ongeveer het symbool product voor duurzaam bouwen! Veel duurzame maatregelen zijn niet echt zichtbaar. Terwijl het juist wel heel goed is om ook naar de omgeving te communiceren dat er in een project aandacht is voor natuurinclusiviteit. Door het plaatsen van een insectenhotel wordt een project in één klap een zichtbaar natuurinclusief project!”

— Sicco Jansen

Mede-eigenaar

Enthousiast geworden?

Bestel nu een insectenhotel!

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies