Tijdelijke gierzwaluwkasten

Tijdelijke gierzwaluwkasten

Gierzwaluwkasten voor tijdelijk gebruik

Mitigatietrajecten onder de Wet natuurbescherming kennen twee categorieën gierzwaluwkasten. Permanente gierzwaluwkasten en tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen. De tijdelijke voorzieningen hebben als functie om tijdens de werkzaamheden gedurende een korte periode te functioneren als tijdelijke vervangende verblijfplaatsen. Tijdelijke verblijfplaatsen moeten aanwezig blijven totdat permanente verblijfplaatsen zijn gerealiseerd in het nieuwe gebouw. Als het gaat om het bieden van tijdelijke huisvesting voor gierzwaluwen, zijn tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen een uitstekende optie. Bij Unitura bieden we hoogwaardige tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen van duurzame materialen, die speciaal zijn ontworpen om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor gierzwaluwen om te nestelen en te broeden.

Gemakkelijke installatie

Onze tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen zijn gemakkelijk te installeren en bieden een snelle en effectieve oplossing voor het bieden van tijdelijke huisvesting voor gierzwaluwen. Ze zijn voorzien van slimme kenmerken, zoals een schuine ingang die voorkomt dat roofdieren de kast binnendringen, en een speciaal ontworpen interieur dat gierzwaluwen een optimale omgeving biedt om hun eieren uit te broeden en hun jongen groot te brengen. Onze tijdelijke gierzwaluwkasten zijn ook gemakkelijk te verplaatsen en kunnen worden gebruikt op verschillende locaties, zoals bouwplaatsen waar natuurlijke nestplaatsen van gierzwaluwen worden verstoord. Dit maakt ze een ideale keuze voor bouwbedrijven die willen voldoen aan de wetgeving omtrent de Wet natuurbescherming. Uiteraard kunnen wij ook montage voor u verzorgen.

Verkrijgbaar in verschillende maten

Onze tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten gebouwen en omgevingen. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke huisvesting voor gierzwaluwen op een bouwplaats of tijdens renovatiewerkzaamheden, onze tijdelijke gierzwaluwkasten bieden een effectieve en betrouwbare oplossing.

Meer weten? Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar tijdelijke gierzwaluwvoorzieningen van hoge kwaliteit om deze prachtige vogels te helpen, bent u bij Unitura aan het juiste adres. Bekijk hieronder het assortiment en vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om meer te weten te komen hoe wij u kunnen helpen bij het bieden van tijdelijke huisvesting voor gierzwaluwen.

Relevante producten

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit