Tijdelijke huismuskasten

Tijdelijke huismuskasten

Huismuskasten voor tijdelijke gebruik

Mitigatietrajecten onder de Wet natuurbescherming kennen twee categorieën huismuskasten. Permanente huismuskasten en tijdelijke huismuskasten. De tijdelijke voorzieningen hebben als functie om tijdens de werkzaamheden gedurende een korte periode te functioneren als tijdelijke vervangende verblijfplaatsen. Tijdelijke verblijfplaatsen moeten aanwezig blijven totdat permanente verblijfplaatsen zijn gerealiseerd in het nieuwe gebouw.

Experts

Als experts in het bieden van oplossingen voor tijdelijke huisvesting, begrijpen we de belangrijke rol die huismuskasten spelen bij het beschermen van deze bedreigde vogelsoort. Onze tijdelijke huismusvoorzieningen zijn ontworpen om aan alle eisen van de huismus te voldoen en bieden een veilige en comfortabele omgeving voor deze kleine vogels om in te wonen. Onze tijdelijke huismuskasten zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en bieden een ideale schuilplaats voor huismussen om in te nestelen. Of u nu een individu bent die zich inzet voor de bescherming van de huismus of een bedrijf dat een tijdelijke huisvestingsoplossing nodig heeft voor een bouwproject, onze huismuskasten zijn de perfecte keuze.

Bovendien bieden wij een breed scala aan tijdelijke huismusvoorzieningen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige huismuskast of een uitgebreide oplossing met meerdere kamers, wij hebben het allemaal!

Meer informatie?

Bekijk het assortiment hieronder en neem direct contact met ons op voor uw vraagstuk.

Relevante producten

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit