Kom jij werken bij Unitura?

HRM Medewerker

Word jij onderdeel van onze grote droom?

Wij zijn Unitura, dagelijks werken wij aan onze droom: het helpen bij de grote verbouwing van Nederland. Zodat natuurinclusief (ver)bouwen een succes wordt. We zien de wereld, we zien de natuur en hoe we de dieren en de natuur kunnen beschermen. We willen een bijdrage leveren aan het bouwen en renoveren van duurzame comfortabele woningen, mét behoud van de natuur. Uni = eenheid met natura = natuur. Unitura, Ruimte voor mens en natuur.

Wil je meewerken aan onze droom?  Kom dan werken bij Unitura en word onderdeel van ons mooie bedrijf!

 

Word jij onderdeel van het Unitura team?

Je komt te werken in een veelzijdig en gezellig team. We zijn hardwerkende mensen met allemaal onze eigen kennis en kunde.

  • Een goed salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vrijheid
  • Fijne werkomgeving
  • Hybride werken mogelijk
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Dynamisch

Hier staan we nooit stil

Als frisse wind in de branche, vallen we op. Omdat we dankzij goed onderzoek, het beste zijn in het ontwikkelen en produceren van nieuwe producten. We denken graag buiten de kaders en daardoor zijn we vernieuwend. Gedreven door passie en ontwikkeling van talent, creëren we samen verandering en verbetering. Doordat we nieuwe dingen proberen en kansen pakken. Ook in onze werkplaats staan we nooit stil, daar krijgt iedereen een kans om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Iedereen kan onderdeel uitmaken van ons bedrijf en ons team.

“Met een leuk en jong team is er veel ruimte voor ideeën. We zijn erg gericht op ontwikkeling, iedere dag is anders, het staat nooit stil. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden goed en zijn ze erg flexibel!”
Lieuwe

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Heb je een goed idee? Ga ervoor!

Wij geloven in onze mensen en in jou. Als jij de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt die je verdient, kunnen we er samen voor zorgen dat natuur-inclusief bouwen de nieuwe standaard wordt. Waar we niet in geloven? Hiërarchie en ‘rangen’. Iedereen is gelijk, jouw mening telt. We willen snel schakelen, voor bureaucratie is geen ruimte. Heb je een goed idee? Ga ervoor!

“Unitura is een gezellig en jong bedrijf met veel potentie voor de toekomst. Je krijgt tijdens het werk veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheden.”
Rick

Kansen

We staan open voor alles

We willen dat iedereen op hun plek zit. We staan open voor alles. We staan open voor verbetering, feedback, vragen en ontwikkeling. We zien jou, jouw behoefte en ontwikkeling. Jou helpen en ondersteunen wanneer dat kan en kansen geven. We zijn een groep enthousiaste mensen met passie voor ons werk. Iedere dag kan jij een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

“Toen ik begon was mijn opleiding irrelevant. Mijn inzet, dat vonden ze belangrijk. Er wordt in kansen gedacht en ik kreeg een kans.”
Lisa

Ambitieus

Wat we samen met én voor jou gaan doen?

Wij gaan ervoor zorgen dat natuurinclusief bouwen de standaard wordt. We willen iedereen enthousiast maken over ecologie. Net zoals we met onze collega Daniël hebben gedaan. We willen de beste werkgever zijn die jij je kunt bedenken. Zodat jij kunt ontwikkelen en groeien. We investeren veel in jouw groei en de groei van ons bedrijf, zodat we onze ambitie waar kunnen maken. Dat is nog niet alles, we willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze sociale werkplaats willen we een bijdrage leveren en ook hier mensen kansen geven. Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt.

“Voordat ik bij Unitura ging werken had ik geen oog/gevoel voor natuur. Ik vind ecologie nu echt belangrijk. Ik heb echt het idee dat ik iedere dag een bijdrage lever aan de groei van Unitura.”
Daniël

Met een leuk en jong team is er veel ruimte voor ideeën.

We zijn erg gericht op ontwikkeling, iedere dag is anders, het staat nooit stil. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed en ze zijn erg flexibel!