Welkom Marijke!

We stellen jullie graag voor aan Marijke. Zij komt team Unitura versterken als administratief medewerkster verkoop.

Even voorstellen

Mijn naam is Marijke ter Harmsel, 35 jaar. Ik ben opgegroeid in Enschede, maar woonachtig in Enter, waar mijn man Wout is opgegroeid. Wij wonen daar samen met onze kinderen, Benjamin van 4 jaar en Fedde van 1,5 jaar.

Waarom heb je gekozen voor Unitura?

De afgelopen vijf jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest als klantcontact/binnendienst medewerker in Goor, maar ik was toe aan nieuwe uitdaging. Sinds afgelopen september ben ik daarom werkzaam als Administratief Medewerkster Verkoop bij Unitura. Deze functie, maar vooral het bedrijf was precies wat ik zocht. Na het sollicitatiegesprek was ik erg enthousiast. Gelukkig kwam dat van twee kanten en mocht ik op 4 september beginnen.

Wat doe je in jouw functie?

Het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het verwerken van de offerte aanvragen en orders. Ook het afhandelen van de vragen die daaruit voortkomen hoort hierbij, zowel per mail als telefonisch. Hierbij is geregeld contact met de klant nodig, wat ik erg leuk vind. Daarnaast zorg ik samen met Lisa voor de juiste verzending van de orders en ondersteun ik bij de facturatie.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Wanneer een klant een vraag of verzoek heeft die niet standaard is en er uitzoekwerk voor nodig is, vind ik dit erg leuk. Ik hou van afwisseling en uitdaging en op deze manier wijk je af en toe eens af van het standaard werk. Ook vind ik het contact, zowel per e-mail als telefonisch erg leuk. Wanneer je klanten vaker spreekt, bouw je toch een soort band op, wat het contact makkelijker maakt.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Sinds een aantal weken hebben wij een labrador pup, Bobbie. Ik vind het leuk om met hem naar training te gaan en zie er naar uit straks lange wandelingen te kunnen maken. Daarnaast trek ik er graag op uit met ons gezin, ga ik graag op vakantie en probeer ik regelmatig tijd vrij te maken voor hardlopen. Ik ben dus het liefst buiten, maar lekker thuis op de bank met een goed boek vind ik op z’n tijd ook erg fijn.

HRM Medewerker

Wil je meewerken aan onze droom?

Kom dan werken bij Unitura en word onderdeel van ons mooie bedrijf!