Welkom Diana!

Om jullie kennis te laten maken met Unitura en onze medewerkers, stellen wij ze graag aan jullie voor. Deze keer is onze nieuwe collega Diana aan de beurt. Een aantal korte vragen om Diana en haar werkzaamheden beter te leren kennen!

Even voorstellen

Hallo allemaal! Ik ben Diana, 34 jaar en ik ben sinds 1 april administratief medewerker bij Unitura. Daarnaast ben ik moeder van mijn twee dochters van 8 en 4 jaar oud, waarmee ik samen met mijn man woon in Rijssen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen en te lezen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij Unitura aan het werk ging deed ik totaal wat anders. Ik heb per 1 april de overstap gemaakt van de gehandicapten zorg naar de bouwwereld. En dat is toch wel even anders. Ik heb een aantal jaar in de gehandicapten zorg gewerkt in een zorggroep, en het laatste jaar daar gewerkt als planner voor het flexbureau. Hierin was ik verantwoordelijk voor het oplossen van open diensten binnen de woongroepen en dagbesteding. Een erg leuke hectische baan, maar door de reisafstand in combinatie met twee jonge kinderen was ik toch op zoek naar een baan wat dichter bij huis. Op dat moment kwam ik de vacature bij Unitura tegen, dit was voor mij de perfecte oplossing!

Waarom heb je voor Unitura gekozen?

De vacature bij Unitura trok me enorm aan vanwege de openheid, en dat is precies hoe ik het werken hier nu ervaar. Ik had veel te leren, maar Unitura biedt daar volop ruimte voor. Sinds ik hier werk, voel ik me echt thuis. De openheid en de kans op een carrièreswitch waren voor mij doorslaggevend. De sfeer is warm en gezellig, mede door de oprechte interesse in elkaar. Het is fijn dat ik altijd alles kan vragen; geen vraag is te gek.

Wat doe je bij Unitura?

Kun je wat vertellen over jouw functie?

Als administratief medewerker verkoop bij Unitura begin ik mijn dag met het openen van mijn mail. Ik werk gestructureerd van onder naar boven, zodat de oudste berichten als eerste worden afgehandeld. In mijn mail houd ik mij bijvoorbeeld bezig met offerte-aanvragen, bestellingen en facturaties. Daarnaast heb ik ook veel klantcontact via de telefoon, iets waar ik veel energie van krijg. Ik houd van de drukte en het afwisselende werk, en dat krijg ik in deze functie genoeg.

Ook zit ik regelmatig samen met een van onze ecologen, Kevin, om meer te leren over onze producten. Ik wil graag zoveel mogelijk informatie krijgen en leren, daar geniet ik echt van!

Inmiddels ben je twee maanden in dienst, waar ben je tot nu toe het meest trots op?

Pfoe, dat vind ik lastig! Ik ben eigenlijk wel trots op alles wat ik heb gedaan. Ik ben voor mijn gevoel in dit werk vanaf nul begonnen en heb nu echt al steeds meer mijn eigen weg gevonden. Daar ben ik best wel trots op!

Wil je meewerken aan onze droom?

Kom dan werken bij Unitura en word onderdeel van ons mooie bedrijf!