Welkom Nick!

We stellen jullie graag voor aan Nick. Hij komt team Unitura versterken op de marketing afdeling als stagiair.

Nieuwe stagiair online marketing Nick

Even voorstellen

Mijn naam is Nick Langkamp, 20 jaar en woonachtig in Rijssen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn Hbo-opleiding Commerciële economie van de hogeschool Saxion te Deventer. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Unitura en ik ben blij dat Unitura mij deze kans gegeven heeft. Ik ben gemotiveerd en gedreven om kennis op te doen betreft online marketing en dit zelf kan gaan toepassen voor Unitura.

Wat vind je het leukst aan je studie?

De opleiding commerciële economie is over het algemeen een brede studie waaruit uiteindelijk een keuze gemaakt moet worden in een bepaalde specialisatie. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de specialisatie online marketing en dit beviel me vanaf het eerste moment al. De theorie was leerzaam en leuk om te leren en nog leuker om nu toe te gaan passen binnen de praktijk bij Unitura!

Nieuwe stagiair online marketing Nick

Waarom heb je gekozen voor Unitura?

De keuze voor Unitura was snel gemaakt. Eenmaal tijdens het gesprek wist ik dat ik hier veel zou gaan leren en dat ik goed zou kunnen meewerken in het bedrijf. Het is een snelgroeiend, gedreven en jong bedrijf en hierbij voel ik mij prettig.

Waar ga je je mee bezighouden binnen de afdeling marketing?

Ik zal vooral bezig zijn met de marketingactiviteiten van Unitura en zal hierin Arthur Rozendom, ofwel mijn stagebegeleider helpen bij het behalen van de doelen. Voornamelijk gaat het dan om het optimaliseren van de website(s), bijhouden van de social media accounts en zorgen dat Unitura nog meer naamsbekendheid krijgt. Mijn focus ligt in eerste instantie bij het vergroten van de online aanwezigheid van de Bolderik.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en in het weekend zoek ik graag het sociale contact op met mijn vrienden in het café of op een festival.

Ik hoop mijzelf te kunnen ontwikkelen en kijk uit naar mijn afstudeerstageperiode bij Unitura !

Wil jij ook stage lopen bij Unitura?

Unitura heeft diverse stageplekken voor studenten die een studie volgen in de richting: ontwerpen, design, ecologie, biologie en (online)marketing.