Montage tijdelijke voorzieningen

Levering en montage van vleermuistillen in Blaricum

Slim gebruik van tillen als mitigerende maatregel

De opdracht

Rutges Vernieuwt benaderde Unitura met de vraag om mitigerende maatregelen uit te voeren bij een project in Blaricum. Door het historische karakter van de woningen zijn mitigerende maatregelen doormiddel van tijdelijke voorzieningen voor vleermuizen aan woningen niet mogelijk. Alternatief is het aanbrengen van vleermuistillen in de voor- en achtertuinen van de woningen.

Werkwijze

Voor het project is gekozen om 7 vleermuistillen (VMPT1) aan te brengen. Tillen zijn bewezen effectief als mitigerende maatregel. Wij beschikken over een grote voorraad aan tillen en zijn hierdoor in staat om snel te schakelen. Onze projectmanagers denken graag met u mee om voor uw project de juiste oplossing te kiezen. Het monteren kunnen wij geheel voor u verzorgen door ons team aan specialisten en bijbehorend machinepark.

Plaats

Blaricum

Uitdaging

Monteren en leveren voorzieningen

Jaar oplevering

2021

Thema

Wet Natuurbescherming

ict

Uitvoeringsapp met rapportage

De werkzaamheden worden in de voorbereiding ingevoerd in de uitvoeringsapp. Uitgevoerde werkzaamheden worden hierin met foto vastgelegd. Bij oplevering van de werkzaamheden delen we een link of pdfbestand. Deze gegevens kunnen weer als input door de ecoloog gebruikt worden voor het ecologisch logboek. Of als bewijs naar het bevoegde gezag om correcte uitvoering van de werkzaamheden aan te tonen.

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit