Samenwerking tussen Arcadis en Unitura

Arcadis en Unitura gaan samen bouwen aan innovatieve producten op het snijvlak van bouwen en biodiversiteit

blog

Een samenwerking die volop kansen schept!

Samenwerkingsovereenkomst tussen Arcadis en Unitura.

Wat een mooi nieuws en mijlpaal!

We zijn trots om als startup een samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten met Arcadis, een van de meest toonaangevendste advies- en ingenieursbureaus van de wereld. De samenwerking is al een tijdje formeel rond, maar het is de hoogste tijd om deze naar buiten te brengen. Om de samenwerking te bekrachtigen hebben we een vleermuistil aan de Gemeente Hof van Twente geschonken. Laat de bewoners ???? maar komen!

Arcadis en Unitura werkten in de afgelopen jaren al samen bij veel projecten. Arcadis als adviseur en Unitura als leverancier en aannemer van natuurinclusieve maatregelen.  De samenwerkingsovereenkomst legt een basis om deze samenwerking te continueren en te intensiveren.

De bedrijven gaan samenwerken aan producten op het snijvlak van soorten management plannen (SMP’S) en natuurinclusief bouwen. O.a. het gebruik van sensoren voor monitoring, inzet van software en managementtools bij SMP’s.

Door deze samenwerking zijn we als Unitura instaat om de komende jaren nog meer impact te maken met onze producten en diensten. Samen maken we natuurinclusief bouwen tot de nieuwe bouwstandaard in Nederland en in Europa. We hebben er enorm veel zin in!

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit