Unitura is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

Blog

Unitura uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

Unitura is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022! Daarmee behoren we tot de snelgroeiende bedrijven van Nederland. Dit dankzij ons fantastische team en onze trouwe opdrachtgevers!

Sinds de start van ons bedrijf zijn we voortdurend bezig om nieuwe producten te ontwikkelen, te innoveren en te gaan voor maximale ‘ecologische’ kwaliteit. Super tof om te zien dat dit ook ‘bedrijfseconomisch’ is beloond wordt in een snelgroeiend en financieel gezond bedrijf. Hierdoor zijn we instaat te investeren in o.a. productontwikkeling en onze medewerkers.

Het geeft ook aan dat er in de praktijk steeds meer geïnvesteerd wordt in daadwerkelijk natuurinclusief renoveren en bouwen en dat het niet meer blijft bij alleen praten en het maken van plannen. Een groot compliment voor de hele keten, bevoegde gezagen, ecologen, corporaties en bouwers.

Momenteel werken we achter de schermen aan nog aan nog veel meer nieuwe producten en diensten om nog meer impact te maken. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we natuurinclusief bouwen tot de nieuwe bouwstandaard. Hier krijgen we weer enorm veel energie van!