Welkom Daan!

We stellen jullie graag voor aan Daan. Hij komt team Unitura versterken als medewerker buitendienst

Even voorstellen

Mijn naam is Daan van Ommeren, 21 jaar oud en woonachtig in Bathmen. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn hobby sportvissen. Dit doe ik met ziel en zaligheid. Na het beëindigen van mijn HBO opleiding ben ik sinds 3 maanden, fulltime aan de slag bij Unitura

Waarom heb je voor Unitura gekozen?

Ik heb voor Unitura gekozen omdat ik opzoek was naar een functie in de buitendienst. Toevallig stond er bij Unitura een functie open die perfect in het plaatje paste wat ik in mijn hoofd had. Aangezien ik de natuur ook heel erg fascinerend vind heb ik gelijk gesolliciteerd. Na mijn meeloopdag was ik verkocht, ik mocht samen met Sven een aantal tillen plaatsen wat ik echt hartstikke leuk vond.

Wat doe je in jouw functie?

Ik houd mij tijdens het werk vooral bezig met seizoensgebonden werk. In het najaar en de winter zijn we veel bezig met het ontmoedigen van huizen, flats enz. In het voorjaar en zomer houden wij ons veel bezig met het ophangen van nestkasten en het plaatsen van tillen. Kortom gevarieerd werk en geen dag die hetzelfde is. Mogelijk gaan we in de toekomst ook nog bezig met het plaatsen van groengevels. Kortom weer een nieuwe uitdaging erbij.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, geen dag is het zelfde en de je maakt echt van alles mee. De ene dag mogen we naar Groningen en de volgende dag zitten we midden in Den Haag. Door dit werk zie je nog eens wat van Nederland en dat vind ik ook heel mooi aan deze baan.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals ik al benoemd heb in het eerste kopje, vind ik het hartstikke leuk om met een hengel langs de waterkant te struinen. Het liefst vis ik op alle soorten tegelijk maar dat is helaas niet mogelijk. Hier spendeer ik 80 procent van mijn vrije tijd aan, kortom een uit de hand gelopen hobby. Ook vind ik het leuk om dingen te doen met de kameraden, wat dan vaak uitdraait op bier drinken en af en toe een festival pakken.

Ik hoop dat ik mij in de komende jaren nog veel kan ontwikkelen binnen het bedrijf.