Welkom Jarnick!

We stellen jullie graag voor aan Yarnick. Hij komt team Unitura versterken als afstudeerder voor zijn afstudeeronderzoek

Even voorstellen

Mijn naam is Jarnick Nieuwenhuis, 22 jaar en woonachtig in Rijssen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn Hbo-opleiding Commerciële economie van de hogeschool Windesheim te Zwolle. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Unitura en ben blij met de kans die mij is gegeven. Ik ben erg gedreven om een afstudeeronderzoek te volbrengen dat Unitura nieuwe inzichten kan bieden. Ook wil ik graag mijn verkoopvaardigheden verder ontwikkelen.

Wat vind je het leukst aan je studie?

Commerciële economie biedt een breed scala aan verschillende vakken, vooral in het eerste jaar. Na het eerste jaar begint het met oriënteren op een vakgebied, hierin kan de keuze worden gemaakt tussen verschillende vakgebieden, ik heb hierin gekozen voor de specialisatie verkoop. Wat mijn studie erg leuk maakt is dat je gedurende de opleiding veel verschillende ervaringen op doet. Er is veel tijd gemaakt voor stages en je krijgt op die manier als student een uitgebreid beeld van het werkveld.

Waarom heb je gekozen voor Unitura?

Unitura sprak mij erg aan vanwege de innovatieve insteek. Hat natuurinclusief bouwen is iets van de laatste jaren en dat wekte mijn interesse. Daarnaast is het een bedrijf dat bestaat uit een jong team waar een gezellige werksfeer heerst, dat werd al snel duidelijk. De eerste dagen van mijn stage heb ik veel geleerd over natuurinclusief bouwen, dit heeft geresulteerd in een des te grotere interesse in het vak.

Waar ga je je mee bezighouden binnen de afdeling verkoop?

Voornamelijk met de verkoopactiviteiten rondom de vleermuiskasten en nestkasten. Hierin zal ik ook onderzoek gaan doen naar de marktomvang van diverse markten en zal ik mij bezighouden met innovatieve werkzaamheden rondom de verkoopafdeling. Dit zal veel in samenwerking gaan met Lieuwe Huisman om zo tot een slagend resultaat te komen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Doorgaans in de week sport ik graag na het werk, dit is vaak in de vorm van volleybal of de sportschool. Het weekend is vaak weggelegd voor een wedstrijd volleybal, een avond met de vrienden uitgaan en eventueel een stuk op de motor te touren.

HRM Medewerker

Wil je nou ook een afstudeeronderzoek doen bij Unitura?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!