Welkom Niek!

We stellen jullie graag voor aan Niek. Hij komt team Unitura versterken als teamleider projecten

Even voorstellen

Mijn naam is Niek Otten, 36 jaar en ik ben woonachtig in Rijssen. Ik woon daar samen met mijn vrouw Linda en onze drie kinderen, Gijs (6), Ties (3,5) en Cato (7 maanden).

Wat heb je hiervoor gedaan?

In 2009 heb ik mijn opleiding Commerciële Economie afgerond en daarna ben ik aan het werk gegaan bij de Van Dam Groep, daar heb ik zeven jaar gewerkt. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt van de installatietechniek naar de toegangstechniek bij Portacon. Daar heb ik bijna 6 jaar gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de softwarebranche bij xential in Holten. Mijn werkzaamheden waren door de jaren heen heel divers, van commercieel naar procesmatig etc. Dit geeft mij een brede basis om bij Unitura invulling te geven aan mijn functie.

Wat ga je doen binnen Unitura?

In januari ben ik gestart als teamleider projecten. Daarin ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de projectentak binnen Unitura. Naast de aansturing ook verantwoordelijk voor procesoptimalisatie en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en (onder)aannemers.

Waarom heb je gekozen voor Unitura?

Ik heb gekozen voor Unitura door de combinatie van concrete producten, concrete processen en de gedachte vanuit ecologie natuurinclusief te (ver)bouwen. Daarnaast sprak het mij ook aan dat het een jonge organisatie is met veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling en groei.

Wat vind je tot nu toe leuk aan je functie

Wat mij tot nu toe heel erg aanspreekt is de afwisseling in het werk. De ene keer heb je contact met een klant voor afstemming van de processen en het andere moment ben je bezig om samen met je collega’s de planning goed te krijgen. Ook is er volop ruimte om breder te kijken en mee te denken over marketing, verkoop etc.We zitten volop in de integratie en optimalisatie van een nieuw ERP-systeem. Dit in combinatie met het voor jezelf duidelijk krijgen van de logica en opbouw van de ontmoedigingsperiodes over een jaar en dit af te stemmen op planningen van de opdrachtgevers is een leuk maar uitdagend proces.

Wat vind je het meest uitdagende aan je nieuwe werk?

We zitten volop in de integratie en optimalisatie van een nieuw ERP-systeem. Dit in combinatie met het voor jezelf duidelijk krijgen van de logica en opbouw van de ontmoedigingsperiodes over een jaar en dit af te stemmen op planningen van de opdrachtgevers is een leuk maar uitdagend proces.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In de zomermaanden zijn wij in de weekenden en vakanties vaak te vinden bij onze stacaravan in Belt-Schutsloot. Daar genieten we van de natuur op en naast het water. Ook mountainbiken en hardlopen zijn hobby’s hoewel dat een tijdje op een laag pitje heeft gestaan, hoog tijd dus om dat weer eens op te pakken.

HRM Medewerker

Wil je meewerken aan onze droom?

Kom dan werken bij Unitura en word onderdeel van ons mooie bedrijf!