Welkom Wouter!

We stellen jullie graag voor aan Wouter. Hij komt team Unitura versterken op de Sales afdeling als stagiair.

Even voorstellen

Mijn naam is Wouter Schippers, 20 jaar en woonachtig in Rijssen. Momenteel zit ik in mijn examenjaar van de opleiding Accountmanager op het Hoornbeeck College in Apeldoorn en bezig met mijn afstudeerstage. 5 dagen in de week ben ik werkzaam bij Unitura en mijn stage loopt tot eind juni door. Ik ben blij dat Unitura mij deze stageplek heeft aangeboden. Ik ben ervan overtuigd dat ik mij bij Unitura goed kan ontwikkelen op het gebied van sales en accountmanagement.

Wat vind je het leukst aan je studie?

Het leukste aan mijn studie vind ik het toepassen van de theorie in de praktijk (stage). De uitvoering van de theorie in de praktijk is gaaf. Daarnaast ben ik blij dat in de opleiding ook aandacht wordt gegeven aan de aanwezigheid op LinkedIn. Ik ben van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van je functie als accountmanager. De band die ik heb opgebouwd met de docenten heeft ook bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Kortom, de opleiding accountmanager op het Hoornbeeck College heeft mij veel gebracht.

Waarom heb je gekozen voor Unitura?

Ik heb voor Unitura gekozen, omdat het een gedreven, jong en groeiend bedrijf is. Ik heb de kans gekregen om bij te dragen aan het succes van Unitura. Ook kan ik mijn ontwikkeling als persoon in het bedrijf voortzetten. Er heerst ook een gezellige en aangename werksfeer.

Waar ga je je mee bezighouden binnen de afdeling Sales?

Ik ga mij bezighouden met activiteiten in de sales. Voornamelijk zijn dit offertes maken, offertes opvolgen, klanten bezoeken, relaties opbouwen etc. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Lieuwe Huisman.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool en vind ik sociaal contact ook belangrijk.

Ik kijk uit naar de toekomst met Unitura en ben dankbaar voor deze stageplek!

Wil jij ook stage lopen bij Unitura?

Unitura heeft diverse stageplekken voor studenten die een studie volgen in de richting: ontwerpen, design, ecologie, biologie en (online)marketing.