Grote vleermuiskasten

Grote vleermuiskasten

Grote vleermuiskasten van Unitura

Vleermuizen spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem, maar vinden het steeds moeilijker om geschikte leefomgevingen te vinden. Bij Unitura bieden we een ruim assortiment aan vleermuiskasten van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen om de behoeften van deze dieren te vervullen. Onze vleermuiskasten zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten vleermuizen en hun leefomgevingen. Onze grote vleermuiskasten zijn speciaal ontwikkeld voor de mitigatie van vleermuisverblijfplaats van met meer dan tien individuen.

Ontworpen voor het gemak van vleermuizen en mensen

Onze vleermuiskasten zijn ontworpen om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor verschillende soorten vleermuizen om te rusten en te verblijven. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van slimme eigenschappen zoals een ruime ingang en voldoende ruimte voor de vleermuizen om te bewegen.

Vleermuiskasten geschikt als grote zomerverblijfplaats

Grote vleermuiskasten zijn speciaal ontwikkeld voor de mitigatie van vleermuisverblijfplaats van met meer dan tien individuen van met name de gewone en ruige dwergvleermuis. Er zijn verschillende kasten leverbaar die in deze categorie vallen. Onder meer houten kasten, schaalkasten en inbouwvleermuiskasten.

Montage en onderhoud is eenvoudig

Onze vleermuiskasten zijn ook eenvoudig te monteren en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gemonteerd en zijn geschikt voor verschillende soorten gebouwen en omgevingen. Wij kunnen uiteraard de montage voor u verzorgen.

Meer informatie?

Als u op zoek bent naar hoogwaardige vleermuiskasten dan bent u bij Unitura aan het juiste adres. Onze kasten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de vleermuizen als de mensen die ze willen helpen. Bekijk hieronder het assortiment en vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om meer te weten te komen hoe wij u kunnen helpen bij het bieden van huisvesting voor vleermuizen.

Relevante producten

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit