Huismustillen

Huismustillen

Tillen voor huismussen

Wat zijn huismustillen?

Huismustillen zijn huismuskasten in tilvorm. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het beschermen en ondersteunen van huismussen. Bij Unitura bieden we hoogwaardige tillen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze kleine en kwetsbare vogels.

Huismuskasten in tilvorm

In situaties waar geen gebruik gemaakt kan worden van huismuskasten kan er voor gekozen worden om huismustillen te gebruiken. Unitura heeft tijdelijke tillen en verschillende permanente tillen. Deze oplossing is het meest effectief in situaties waar schaarste is aan nestplekken voor huismussen.

Ontworpen voor huismussen

Onze tillen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van huismussen. Ze bieden een veilige en comfortabele omgeving voor deze vogels om te rusten, te broeden en hun jongen groot te brengen. Onze tillen hebben de ideale afmetingen en openingen om huismussen te lokken en aan te trekken.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze tillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen de elementen en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor het beschermen van huismussen. Onze huismustillen zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven die zich willen inzetten voor het behoud van deze vogelsoort.

Meer informatie over huismustillen?

Bekijk het assortiment hieronder en neem vandaag nog contact met ons op.

Relevante producten

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit