Montage tijdelijke voorzieningen

Levering en montage van tijdelijke kasten

Tijdelijke voorzieningen als mitigatie voor vleermuizen

De opdracht

Als voorbereiding op de sloop van de Larixpleinflats in Waalwijk is Casade vanuit de ontheffing, wettelijke verplicht om mitigerende maatregelen te nemen voor vleermuizen. Het ecologisch werkprotocol voor de maatregelen is opgesteld door Arcadis.

Werkwijze

Voor het project is gekozen om 12 kraamkasten (VMT3) aan te brengen. Daarnaast worden er 70 zomer- en paarverblijfkasten (VMT1) gemonteerd. Wij beschikken over een grote voorraad aan voorzieningen en zijn hierdoor in staat om snel te schakelen. Onze projectmanagers denken graag met u mee om voor uw project de juiste oplossing te kiezen. Het monteren kunnen wij geheel voor u verzorgen door ons team aan specialisten en bijbehorend machinepark.

Plaats

Waalwijk

Uitdaging

Monteren en leveren voorzieningen

Jaar oplevering

2021

Thema

Wet Natuurbescherming

ict

Uitvoeringsapp met rapportage

De werkzaamheden worden in de voorbereiding ingevoerd in de uitvoeringsapp. Uitgevoerde werkzaamheden worden hierin met foto vastgelegd. Bij oplevering van de werkzaamheden delen we een link of pdfbestand. Deze gegevens kunnen weer als input door de ecoloog gebruikt worden voor het ecologisch logboek. Of als bewijs naar het bevoegde gezag om correcte uitvoering van de werkzaamheden aan te tonen.

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit