Tijdelijke vleermuiskasten

Tijdelijke vleermuiskasten

Vleermuiskasten geschikt voor tijdelijke gebruik

Als het gaat om het beschermen van bedreigde diersoorten, zijn tijdelijke vleermuiskasten een belangrijke tool. Onze kasten bieden een veilige en comfortabele ruimte voor vleermuizen om te rusten en zich voort te planten, vooral wanneer hun natuurlijke leefgebied wordt verstoord door menselijke activiteit. Bij Unitura begrijpen we het belang van het behoud van bedreigde diersoorten en bieden we hoogwaardige, duurzame tijdelijke vleermuiskasten.

Specifieke behoefte vleermuizen

Onze tijdelijke vleermuiskasten zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van vleermuizen te voldoen, inclusief hun voortplantings- en winterslaapbehoeften. Gemaakt van duurzame materialen, bieden onze kasten voldoende ventilatie, bescherming tegen de elementen en voldoende ruimte voor meerdere vleermuizen om te rusten. Bovendien zijn onze tijdelijke vleermuisvoorzieningen eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor tijdelijke bouwprojecten.

Ook voor uw project

Het gebruik van tijdelijke vleermuiskasten is niet alleen goed voor de vleermuizen zelf, maar ook voor uw bedrijf of project. Door te investeren in duurzame oplossingen voor dierenbescherming, kunt u uw maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) versterken en uw imago als een milieuvriendelijke organisatie verbeteren. Bij Unitura streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor het beschermen van bedreigde diersoorten. Onze tijdelijke vleermuisvoorzieningen zijn een uitstekende keuze voor bouwprojecten, renovaties en andere tijdelijke activiteiten waarbij het leefgebied van vleermuizen wordt verstoord.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tijdelijke vleermuisvoorzieningen en hoe we u kunnen helpen uw MVO-doelstellingen te bereiken.

Relevante producten

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit