Huismuskasten

Huismuskasten

Huismuskasten

Huismuskasten zijn een belangrijk hulpmiddel bij het beschermen en ondersteunen van huismussen. Bij Unitura bieden we hoogwaardige nestkasten die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze kleine en kwetsbare vogels.

Huismuskasten van Unitura

Huismuskasten zijn er in vele soorten en maten. Unitura biedt een ruim assortiment aan huismusvoorzieningen, grotendeels vervaardigd in eigen werkplaats, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Onze nestkasten zijn of gemaakt van houtbeton, of van FSC-hout. In het assortiment van Unitura treft u enkele nestkasten, dubbele nestkasten en verschillende soorten huismustillen. Unitura heeft voor elke situatie de juiste kast. Er zijn permanente nestkasten die toe te passen zijn in alle moderne dak- en wandconstructies. De belangrijkste producten hierin zijn inbouwkasten van houtbeton en de oplossingen voor dakoverstekken. Voor lastig bereikbare locaties heeft Unitura ook verschillende huismustillen. Naast permanente nestkasten heeft Unitura tijdelijke huismuskasten. Met de nestkasten van Unitura kan een ecologische adviesbureau de volledige mitigatie opgave invullen. De maatvoering van alle nestkasten van Unitura zijn gebaseerd op de kennisdocumenten van BIJ12, of andere bronnen die de laatste inzichten uit het vakgebied vertegenwoordigen.

Installatie en onderhoudsgemak

Onze huismuskasten zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze kunnen snel en gemakkelijk worden gemonteerd en zijn geschikt voor installatie op verschillende soorten gebouwen en omgevingen. Eenmaal geïnstalleerd, vereisen onze huismuskasten weinig onderhoud en bieden ze een betrouwbare en duurzame oplossing voor het beschermen van huismussen. Uiteraard kunnen wij de montage voor u verzorgen!

Behoud vogelsoort

Het beschermen van huismussen is belangrijk voor het behoud van deze vogelsoort. Bij Unitura zijn we trots op onze huismuskasten en onze bijdrage om deze kleine vogels te helpen overleven. Meer informatie? Bekijk het assortiment hieronder of neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij het beschermen van huismussen.

Relevante producten

VMS1 | Vogelmuisschroot Monier dubbele kam 65mm

VMS1 | Vogelmuisschroot Monier dubbele kam 65mm is geschikt om samen met Gripgaas GG1 een huismusvriendelijk dakvoetdetail te creëren

MS1 | Mitigatieschoorsteen

MS1 | Mitigatieschoorsteen. Om invulling te geven aan schoorstenen is de mitigatieschoorsteen ontwikkeld.

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit