Realiseren Biodiverse Groengevels

Groene gevels

Realisatie van groene gevels volledig uitbesteed

Specialist in grondgebonden systemen

Unitura richt zicht vooral op grondgebonden groengevelsystemen. Dit komt voort uit onze doelstelling om te gaan voor maximale ecologische waarde en maximale duurzaamheid. Grondgebonden gevelsystemen geven het beste invulling aan deze doelstelling. Unitura heeft ruime expertise op het gebied van grondgebonden gevelgroen, van keuze van de klimhulpen tot het leveren van de juiste beplanting.

Montage

Unitura verzorgd het volledige traject van enginering tot en met de montage van het gevelgroen. Voor de montage maakt Unitura gebruik van zelf opgeleide montageploegen. Doordat Unitura zelf ook de enginering verzorgd kan de montage zeer efficiënt worden uitgevoerd. In de enginering en in het ontwerp wordt reeds nagedacht over de uitvoeringsfase.

Revolutionair Climbers systeem

Ons Climbers systeem is speciaal ontworpen om klimplanten te ondersteunen en te begeleiden bij het beklimmen van uw gebouwen. Ons systeem biedt de nodige structurele ondersteuning en bevestiging voor klimplanten, zodat ze veilig en stabiel kunnen groeien, ongeacht de hoogte of complexiteit van uw gevel.

Het unieke aan Climbers is de veelzijdigheid en flexibiliteit ervan. We begrijpen dat elk gebouw uniek is en verschillende vereisten heeft. Daarom passen we ons klimhulpsysteem aan op basis van uw specifieke behoeften en de eigenschappen van uw gevel. Of het nu gaat om een gladde betonnen wand, een textuurrijke bakstenen muur of een glazen gevel, Climbers kan worden aangepast om perfect te passen en optimale ondersteuning te bieden.

Onze Biodiverse Groengevels

Met onze EcoHabitatWall kunt u genieten van de prachtige harmonie tussen architectuur en natuur. Klimplanten voegen een natuurlijk groen element toe aan uw gevels, waardoor ze levendig en aantrekkelijk worden. Bovendien bieden klimplanten dezelfde milieuvriendelijke voordelen als onze groengevels, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit en het bevorderen van de biodiversiteit.

Het onderhoud van de klimplanten is eenvoudig en efficiënt. We voorzien u van duidelijke instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw klimplanten gezond blijven en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Kies voor de innovatieve EcoHabitatWall van Unitura en transformeer uw gebouw in een adembenemende groene oase. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te creëren die voldoet aan uw wensen en verwachtingen.