Gierzwaluwkasten

Gierzwaluwkasten

Voorzieningen voor gierzwaluwen

Als het gaat om het bieden van huisvesting voor de gierzwaluw, is het plaatsen van een gierzwaluwkast een van de meest effectieve manieren om deze prachtige vogels te helpen. Bij Unitura bieden we een breed scala aan gierzwaluwkasten van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen om de behoeften van deze vogels te vervullen. Gierzwaluwkasten zijn er in vele soorten en maten. Unitura biedt een ruim assortiment aan gierzwaluwvoorzieningen, grotendeels vervaardigd in eigen werkplaats, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Veel gierzwaluwverblijfplaatsen zijn of gemaakt van houtbeton, of van FSC-hout. In het assortiment van Unitura treft u enkele kasten, vijfvoudige kasten en speciale inbouw kasten.

De juiste gierzwaluwkast voor elke situatie

Unitura heeft voor elke situatie de juiste gierzwaluwkast. Er zijn permanente nestkasten die toe te passen zijn in alle moderne dak- en wandconstructies. De belangrijkste producten hierin zijn inbouwkasten van houtbeton en de oplossingen voor dakoverstekken. Naast permanente nestkasten heeft Unitura een tijdelijke nestkasten. De maatvoering van alle kasten van Unitura zijn gebaseerd op de kennisdocumenten van BIJ12, of andere bronnen die de laatste inzichten uit het vakgebied van natuurinclusief bouwen vertegenwoordigen.

Meer informatie?

Als u op zoek bent naar hoogwaardige gierzwaluwkasten om deze prachtige vogels te helpen, bent u bij Unitura aan het juiste adres. Onze kasten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de vogels als de mensen die ze willen helpen. Bekijk hieronder het assortiment en vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om meer te weten te komen hoe wij u kunnen helpen bij het bieden van huisvesting voor gierzwaluwen.

Relevante producten

MS1 | Mitigatieschoorsteen

MS1 | Mitigatieschoorsteen. Om invulling te geven aan schoorstenen is de mitigatieschoorsteen ontwikkeld.

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit