Kraamkasten

Vleermuis kraamkasten

Wat zijn vleermuis kraamkasten?

Vleermuis kraamkasten zijn speciaal ontworpen als huisvesting voor kraamkolonies. Ze bieden de perfecte omgeving voor de dieren om te rusten, te schuilen en hun jongen te baren en te zogen. De kasten zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden voldoende ventilatie en bescherming tegen weersinvloeden. Het ophangen van deze vleermuiskasten kan een flinke bijdrage leveren aan een lokale populatie vleermuizen.

Vleermuis kraamkasten van Unitura

Bij Unitura hebben we verschillende soorten vleermuiskraamkasten in ons assortiment. Onze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor verschillende soorten vleermuizen. Zo hebben we kasten voor gewone dwergvleermuizen, ruige dwergvleermuizen en rosse vleermuizen. Onze vleermuiskasten zijn gemakkelijk op te hangen of in te bouwen en bieden de ideale huisvesting voor deze prachtige soortgroep.

De perfecte huisvesting voor vleermuizen

In het voorjaar en in de zomer verzamelen vrouwelijke vleermuizen zich in kraamkolonies. Binnen deze kraamkolonies worden jonge vleermuizen geboren. Om ruimte te bieden aan deze grote groepen dieren zijn speciale kraamkasten ontwikkeld. De kraamkasten zijn beschikbaar in inbouwkasten en externe houten vleermuiskasten.

Bestel nu je vleermuis kraamkasten bij Unitura

Wil jij bijdragen aan het behoudt van vleermuizen en ze een veilige plek bieden om te rusten en te voortplanten? Bestel dan nu je vleermuis kraamkasten bij Unitura. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Bekijk ons assortiment en vraag vandaag nog een offerte aan. Samen kunnen we zorgen voor het behoud van deze bijzondere diersoort!

Relevante producten

MS1 | Mitigatieschoorsteen

MS1 | Mitigatieschoorsteen. Om invulling te geven aan schoorstenen is de mitigatieschoorsteen ontwikkeld.

Mensen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie en verzending wordt grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkcoach zorgt voor de dagelijkse begeleiding tijdens de werkzaamheden. Een jobcoach is betrokken bij de loopbaanontwikkeling met als doel doorstroming naar een reguliere werkplek.

  • Ontwerp door en voor ecologen
  • Monitoring met sensoren
  • Flexibel door eigen productie
  • Duurzame materialen (FSC)
  • Sociale productie en verzending
  • Continue productverbetering
  • Kennis delen
  • Maatwerk is altijd mogelijk

Korte levertijd

Eigen fabriek

De beste kwaliteit

Specialistisch advies

Advies nodig voor uw vraagstuk?

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom natuurinclusiviteit